SJU Suceava nu va face vaccinare duminică, așa cum s-a decis la nivel central, deoarece decizia a fost luată după ce s-a dat comanda de vaccinuri


Intră acum și în grupul de

Spitalul Județean de Urgență Suceava anunță că nu va efectua vaccinări duminică, așa cum s-a decis la nivel național, din cauză că la comanda de vaccinuri decizia nu fusese luată și nu au fost înscrise persoane pentru vaccinare

Astfel, Centrul Național de Coordonare a Vaccinării a decis, joi, extinderea programului de funcționare a centrelor de vaccinare și în zilele de duminică.

„Cu toate acestea, duminica următoare nu va putea fi onorată doarece la ultima comandă de vaccinuri ce a ajuns joi nu s-a putut lua în calcul și necesarul pentru duminică nefiind pacienți înscriși la momentul comandării”, se arată într-un comunicat al SJU Suceava.

În comunicat, instituția spitalicească suceveană apreciază că din comanda făcută nu vor rămâne doze de vaccin pentru duminica următoare.

„Persoanele care se vor înscrie pentru duminică  10.01.2021 vor fi vaccinate săptămâna următoare”, se arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de