Arestat preventiv dupa ce a furat de doua ori din aceeasi locuinta


Intră acum și în grupul de

Un hoţ va sta preventiv după gratii o lună de zile după ce a fost prins că a durat de două ori din aceeaşi casă. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 06.00, ca urmare a activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Moara l-au prins în flagrant pe G. Daniel, în vârstă de 32 ani, din comuna Dorna Arini, imediat după ce a sustras din locuinţa lui M. Gabriel, de 34 ani, din localitate, mai multe bunuri.

Din primele verificări efectuate a rezultat că bărbatul a intrat pe un geam de la beci lăsat deschis de proprietar şi a sustras articole de îmbrăcăminte, cafea, carne, o maşină de tocat carne, în valoare de aproximativ 1.500 lei, prejudiciu recuperat integral.

Din extinderea cercetărilor s-a stabilit că, G. Daniel este suspect şi de comiterea furtului comis în noaptea de luni spre marţi, din aceeaşi locuinţă.

În urma materialului probator administrat faţă de G. Daniel, s-a pus în mişcare urmărirea penală şi a fost prezentat la Judecătoria Suceava, instanţa de judecată dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 29 zile sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de