Acasă Actualitate Au furat combustibil din masini ca sa duca o studenta la Iasi

Au furat combustibil din masini ca sa duca o studenta la Iasi


Intră acum și în grupul de

Patru tineri humoreni sunt cercetaţi penal pentru că au furat combustibil din mai multe autoturisme parcate în Suceava. Potrivit IPJ Suceava, în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti ai Biroului Investigaţii Criminale, în colaborare cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, au fost identificaţi autorii furtului unei cantităţi de aproximativ 60 l combustibil din trei autoturisme, parcate în spatele blocului Belvedere din municipiul Suceava.

Este vorba despre V. Florin, de 18 ani, V. Laura, de 21 ani, B. Constantin, de 23 ani şi D. Mihai, de 24 ani, toţi din oraşul Gura Humorului, care în noaptea de joi spre sâmbătă, folosindu-se de autoturismul proprietatea Crinuţei V., au venit în Suceava cu intenţia de a sustrage combustibil auto.



Fiind audiaţi aceştia au recunoscut că au sustras combustibilul cu scopul de a alimenta autoturismul cu care urmau să se deplaseze în municipiul Iaşi, la V. Laura care este studentă la una dintre facultatile de acolo.

Au fost identificaţi proprietarii a trei autoturisme, de unde s-a sustras combustibilul, aceştia au fost audiaţi şi li s-au restituit fiecăruia cantitatea de combustibil sustrasă, prejudiciul cauzat fiind recuperat în totalitate.

În baza materialului probator administrat s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de cei în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Cercetările vor fi continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor patru autori.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version