Acasă Actualitate Nemtean baut, agatat in Dorna de garnitura unui tren (VIDEO)

Nemtean baut, agatat in Dorna de garnitura unui tren (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din judeţul Neamţ, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost agăţat de garnitura unui tren, la o trecere fără barieră din Dorna. În timp ce mergea, acesta a fost acroşat de o garnitură de tren ce efectua mişcări de manevră. Gheorghe S., în vârstă de 58 de ani, din localitatea Oglinzi, judeţul Neamţ a fost adus vineri seară, la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ian cel Nou” Suceava cu multiple leziuni pe partea dreaptă a corpului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava, medicul urgentist Tiberius Brădăţan, bărbatul prezenta traumatism cranio-cerebral, plagă contuză frontală dreaptă, traumatism cu fractură cu fractură humerus drept, traumatism toracic drept cu emfizem subcutanat, contuzie forte abdominală, halenă etanolică fiind internat în secţie de Chirurgie- ATI.



Medicul Brădăţan a precizat luni, că pacientul necesită drenarea pneumotoraxului, iar starea acestuia este stabilă, „dar încă poate pune probleme privind evoluţia”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version