Doi activiști rădăuțeni care căutau un camion supraîncărcat cu lemne au fost șicanați în trafic de trei șoferi de autoturisme în zona Mănăstirea Humorului și amenințați


Intră acum și în grupul de

Doi activiști rădăuțeni care căutau, miercuri seara,  în zona Mănăstirea Humorului un camion supraîncărcat cu lemne au fost șicanați în trafic de mai multe autoturisme.

Potrivit cercetărilor poliției, Daniel Bodnar(33) și Dănuț Ghinghiloschi (24) le-au spus polițiștilor că sunt activiști de mediu și aveau o informație că s-ar transporta lemn ilegal pe raza localității Mănăstirea Humorului, motiv pentru care s-au deplasat în  această localitate, fiecare conducând autoturismul personal, însă nu au identificat niciun transport în zona respectivă.

La întoarcere dinspre Poiana Micului spre Mănăstirea Humorului în jurul orei 19.30, ar fi fost șicanați în trafic de un autoturism de teren care nu i-a atins, dar care circula haotic pe drumul județean.

După mai multe sute de metri de mers autoturismul respectiv a oprit și alături de acesta au mai oprit două autoturisme care circulau în față și cărora nu le-au observat numărul de înmatriculare, ocazie cu care din autoturisme au coborât mai multe persoane necunoscute.

Aceștia s-au apropiat de autoturismele conduse de Bodnar și Ghinghiloschi care au fost nevoiți să oprească și le-au adresat injurii, după care au plecat de la fața locului, fără să-i agreseze.

În acest caz Bodnar a depus plângere pentru „amenințare, însă polițiștii s-au autosesizat din oficiu și cu posibila săvârșire a infracțiunii de ,,împiedicare sau îngreunare a circulației publice” cauza urmând a fi soluționată procedural de către Postul de Poliție Mănăstirea Humorului.    


Intră acum și în grupul de