Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan și cei doi subprefecți, Laura Morar și Daniel Prorociuc s-au vaccinat împotriva COVID-19


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, dar și cei doi subprefecți ai județului, Laura Morar și Daniel Prorociuc, s-au vaccinat, luni, la centrul de vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență Suceava împotriva COVID-19.

„Ne-am vaccinat pentru noi, pentru cei dragi, pentru colegi, pentru cei din jur! Am acționat responsabil, cu prețuire pentru cel mai mare cadou oferit omenirii, viața! Decizia de a ne vaccina ține de fiecare dintre noi, dar numai Împreună, printr-un efort comun, vom putea învinge virusul. Până atunci însă, trebuie să fim atenți și să respectăm în continuare măsurile de prevenție sanitare, care și-au dovedit deja eficiența. Mesajul nostru este unul simplu și sincer, că fiecare dintre noi, și toți Împreună, cu maturitate și responsabilitate, putem fi o voce prin care să oprim răspândirea epidemiei”, a transmis prefectul de Suceava.

La fel cum premierul Florin Cîțu a venit la vaccinare cu un tricou cu mesaj, așa a procedat și subprefectul Daniel Prorociuc, care a purtat un tricou cu mesajul „Binili învinge! Trebuie ajutat puțin.”

În județul Suceava pentru următoarele șapte zile ale campaniei de vaccinare s-au înscris deja peste 5000 de persoane.

Reamintim că primarul Sucevei, Ion Lungu, s-a vaccinat împotriva COVID-19 luni dimineața la ora 10:00.


Intră acum și în grupul de