Viceprimarul Lucian Harșovschi s-a vaccinat împotriva COVID-19 și a prezentat întregul proces în direct: Vaccinurile au salvat de mai multe ori lumea și o vor face și de această dată//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi s-a vaccinat marți dimineața împotriva COVID-19, iar pentru a arăta sucevenilor întregul proces a primit permisiunea conducerii Spitalului Județean de Urgență Suceava să transmită în direct această acțiune.

Harșovschi, programat la ora 10:00 dimineața, a avut de înfruntat frigul până când să intre în Ambulatoriul Integrat de Specialitate din SJU Suceava unde este centrul de vaccinare și a avut și surpriza să fie interpelat de un sucevean nemulțumit de modul cum se permite parcarea autoturismelor în zona Direcției Agricole.

El a parcurs apoi pașii care presupun triajul epidemiologic, identificarea, verificarea programării și a completat chestionarul privind afecțiunile medicale.

Viceprimarul a discutat cu personalul medical din centrul de vaccinare despre modul în care se pregătește o doză din fiola în care se găsește vaccinul.

El a recunoscut înainte de a fi vaccinat că are emoții.

„E normal să fie emoții. Și vaccinul antigripal are reacții adverse”, a spus viceprimarul.

Lucian Harșovschi și-a exprimat însă încrederea că acest vaccin va readuce normalitatea în întreaga lume.

„Vaccinurile au salvat lumea de mai multe ori și cred că acesta va face la fel”, a spus viceprimarul.

După ce a fost vaccinat a mulțumit asistentei și a remarcat că are „mână ușoară” pentru că nu a avut niciun disconfort.

Ulterior, viceprimarul a mers în sala de așteptare post-vaccinare unde a așteptat 15 minute pentru a se constata dacă există reacții adverse.

Ne facem bine! Responsabili și sănătoși!#Suceava #EuMăVaccinez #LH

Publicată de Lucian Harșovschi pe Luni, 18 ianuarie 2021

Intră acum și în grupul de