Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță că 944 de suceveni aflați în situații deosebite pot să-și preia pachetele oferite gratuit cu produse de igienă personală


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, miercuri, că Primăria Suceava a început distribuirea pachetelor oferite gratuit cu produse de igienă personală, fiind un sprijin acordat persoanelor defavorizate printr-un program cu finanțare europeană.

El a spus că Primăria municipiului Suceava a recepționat în data de 19.01.2020 un număr de 944 de cutii, ce conțin periuță de dinți (5 buc); pastă de dinți (300 ml); săpun lichid (500 ml); șampon pentru copii (800 ml); șampon pentru adulți (500 ml); detergent de rufe (2700 gr).

Potrivit viceprimarului, persoanele care pot beneficia de aceste pachete sunt cele cărora le este stabilit un venit minim garantat, dar și familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei.

El a subliniat că, în conformitate cu listele inițiale, vor fi distribuite 567 de pachete, urmând ca diferența, până la 944, să fie distribuită persoanelor incluse pe listele suplimentare, respectiv cele cu handicap și alte categorii de persoane care se află în situații deosebite de vulnerabilitate.

„Persoanele care se află în situațiile descrise mai sus se pot prezenta să ridice pachetele la clădirea Orizont Plaza, S.C. CONSUC S.A. (Calea Unirii, nr.37). Acestea se ridică pe baza actului de identitate, zilnic, de luni până vineri, între orele 09:00-14:00”, a menționat Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de