Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost operat și va urma o perioadă de recuperare la Viena


Intră acum și în grupul de

Activistul de mediu Daniel Bodnar care a suferit marți dimineața un grav accident de circulație a fost operat la un spital din Iași în cursul zilei de miercuri, iar potrivit surorii acestuia care a discutat cu medicii din echipa operatorie, aceștia au făcut ceea ce a ținut de ei, la cele mai înalte standarde.

„Lui Daniel i-au fost refăcuți corpii vertebrali. Au fost găsite leziuni importante la nivelul măduvei spinării. De acum Dumnezeu își va face partea Lui, cu siguranță!”, a arătat sora actvistului, dr. Daniela Pintican.

Potrivit acesteia Daniel Bodnar s-a trezit din anestezie, iar joi urmează să i se facă un examen neurologic.

„Va urma o perioadă lungă și intensă de recuperare. Căutăm cele mai bune soluții pentru că ne dorim cu ajutorul lui Dumnezeu ca Daniel să poată umbla din nou”, a adăugat Daniela Pintican care a menționat că recuperarea o va face în Viena, acolo unde Daniel are două surori.

„Urmează să facem demersurile necesare pentru a începe cât mai repede posibil procedurile.Noi ca familie îl susținem, avem nevoie și de susținerea voastră! Vă mulțumim pentru susținere și pentru toate mesajele. Daniel este un om preaiubit de Dumnezeu, familie și de toți oamenii care îl cunosc și știu că lupta lui a fost, este și va fi pentru dreptate și adevăr. Cu Dumnezeu înainte!”, a mai scris dr. Daniela Pintican.


Intră acum și în grupul de