Un dornean si-a gasit sa talhareasca o tanara intr-o scara de bloc in care se aflau doi politisti


Intră acum și în grupul de

O tânără din Suceava a avut parte de un noroc chior deoarece un vecin, poliţist, ce se pregătea să plece la serviciu împreună cu un coleg au pus mâna pe un individ ce i-a furat poşeta în scara blocului. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 21.45, doi agenţi de poliţie, ambii din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, în timp ce se aflau pe casa scării blocului unde locuieşte unul dintre ei şi se deplasau spre serviciu, au auzit strigăte de ajutor provenind de la intrarea în bloc.

Aceştia au coborât imediat, iar la uşa de acces a blocului au reţinut un tânăr care avea asupra lui o geantă de damă şi încerca să fugă.

Individul a fost condus la sediul poliţiei, unde a fost identificat ca fiind I. Constantin, de 22 ani, din municipiul Vatra Dornei, iar victima se numeşte F. Luminiţa, de 19 ani din municipiul Suceava.

Din cercetări s-a stabilit că tânărul a urmărit-o pe fată, iar când acesta a ajuns în scara blocului unde locuieşte, a bruscat-o şi i-a smuls poşeta în care avea bunuri personale în valoare de circa 60 lei.

Suspectul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tâlhărie” şi urma ca luni să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de