Foc de la o lumanare intr-o gospodarie din municipiu


Intră acum și în grupul de

Bucătăria de vară a unei sucevence a luat foc duminică noaptea de la o lumânare lăsată aprinsă în hol. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, încendiul a fost anunţat la ora 23:55, astfel că Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit cu două autospeciale şi un echipaj SMURD pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria Verginiei C., din municipiul Suceava, str. 22 Decembrie.

Când pompierii au ajuns la faţa locului, ardea planşeul holului bucătăriei de vară, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie şi casa de locuit.

Incendiul a fost lichidat la ora 00.40, în limitele găsite. Focul a distrus planşeul holului construit din lemn şi acoperit cu PVC, pe o suprafaţă de circa 20 mp, tâmplărie din lemn, respectiv o fereastră şi o uşă, materiale textile- covoare, perdele, articole de îmbrăcăminte şi mobilier -un fotoliu şi un dulap. De asemenea, s-au degradat circa 5 mp lambriu PVC şi zugrăveala din interiorul bucătăriei, pagubele fiind estimate la 1.000 lei.

Rezultatul cercetărilor indică faptul că incendiul a izbucnit din cauza unei lumânări lăsată aprinsă si nesupravegheată. Pompierii au lichidat incendiul, salvând casa de locuit, în valoare de aproximativ 100.000 lei.


Intră acum și în grupul de