DGASPC Suceava : Biletele de călătorie gratuite pentru persoanele cu dizabilităţi nu se pot elibera momentan, ci după semnarea Convenţiei privind transportul persoanelor cu handicap


Intră acum și în grupul de

Directorul executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Nadia Creţuleac, a anunţat, joi, într-un comunicat de presă că “biletele de călătorie pentru persoanele încadrate în grad de handicap, nu se pot  elibera la acest moment, decât după semnarea Convenţiei privind transportul persoanelor cu handicap,  cu REGIO CĂLĂTORI SRL”.

Ea a spus că modelul de convenţie privind transportul persoanelor cu handicap  a fost pus în dezbatere publică în data 27 ianuarie 2021, pe site-ul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, până la data de 5 februarie.

“După ce  modelul de convenţie va fi aprobat prin Ordin comun al ministrului Transporturilor, infrastructurii şi comunicaţiilor şi al ministrului Muncii şi protecţiei sociale, vom proceda la semnarea convenţiei şi imediat la eliberarea biletelor gratuite”, a informat Creţuleac.

Directorul executiv al DGASPC Suceava a menţionat că după semnarea convenţiei vor fi anunţate persoanele interesate prin intermediul primăriilor, mass- media, precum şi prin informări ce vor fi postate pe site-ul  şi pe pagina de Facebook DGASPC Suceava.

“Deşi situaţia se datorează unor cauze independente de activitatea  instituţiei noastre, vă mulţumim pentru înţelegere!”, a mai spus Creţuleac.

(LB)


Intră acum și în grupul de