Flutur salută promptitudinea cu care ministrul Dezvoltării a aprobat finanțarea reabilitării sistemului de termoficare din Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marți, că încălzirea municipiului Vatra Dornei va fi una dintre cele mai moderne pentru că sistemul de termoficare va fi reabilitat integral, iar în același timp va fi și asigurată alimentarea cu gaz natural a centralei de cogenerare din municipiu.

Flutur a salutat, marți, promptitudinea cu care ministrul Dezvoltării, Administrației și Lucrărilor Publice, Attila Cseke, a semnat finanțarea cu 56,7 milioane de lei a proiectului de reabilitare a sistemului centralizat de termoficare din Vatra Dornei, la nicio săptămână de la discuția pe care au avut-o despre mai multe proiecte esențiale pentru promovarea și dezvoltarea județului Suceava.

Gheorghe Flutur a menționat că și un alt proiect important pentru zonă, la care lucrările avansează în ritm alert, este cel al magistralei de gaz Pojorâta – Vatra Dornei.

Președintele Flutur a reamintit că Transgaz a alocat 18 milioane de lei pentru această investiție, iar municipiul Vatra Dornei are o centrală termică pe gaz natural care așteaptă de mulți ani să poată funcționa.

„Sunt încrezător că acest demers va avea succes și că finalizarea acestei investiții înseamnă protecție asupra pădurii, înseamnă  confort, civilizație și dezvoltare”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de