Membrii CJSU Suceava au cerut măsuri pentru evitarea producerii de accidente pe drumurile din județ din cauza poleiului care se va forma pe arii extinse


Intră acum și în grupul de

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a analizat, duminică, în ședință, situația din județ având în vedere situația meteorologică manifestată în ultimele 24 de ore pe raza județului, precum și avertizarea de cod galben emisă de Administrația Națională de Meteorologie pentru perioada 07.02. ora 16.00 – 08.02. ora 20.00 prin care au fost anunțate (pentru zona de est a județului) precipitații predominant sub formă de ploaie și burniță, cu posibilitatea de a se forma polei pe arii extinse.

Membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență au trecut în revistă starea căilor de acces naționale și județene, măsurile adoptate în vederea asigurării practicabilității acestora și evitarea, pe cât posibil, a producerii accidentelor rutiere ca urmare a stării carosabilului.

De asemenea, au fost analizate ultimele evoluții ale aglomerărilor de gheață formate pe cursurile de apă din zona de munte a județului, reiterându-se necesitatea de a fi monitorizate permanent și proactiv în vederea diminuării riscului de inundare locală a suprafețelor de teren limitrofe.


Intră acum și în grupul de