În județul Suceava se circulă fără probleme deosebite, dar carosabilul este umed. Pe DN 17A, DN 18 și DN 2E sunt porțiuni cu zăpadă frământată


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a informat, marți dimineața, că toate sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale Suceava (SDN Suceava) sunt curate și umede, doar pe DN 2E Marginea-Vama-Vicovu De Sus, carosabilul este umed, izolat existând porțiuni cu zăpadă frământată 0-1 cm.

Sursa citată a arătat că, s-a acționat pe toate sectoarele de drum cu 34 utilaje închiriate și 4 proprii, Astfel, s-au răspândit 154 tone sare, 35,5 tone nisip și 1,7 tone clorură de calciu.

Potrivit Prefecturii, pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată de asemenea în condiții de iarnă, fără probleme deosebite. Carosabilul este umed pe DN 17, DN 2E Și DN 17B, umed cu porțiuni de zăpadă frământata 0-1 cm pe DN 17 A și DN 18.

Având în vedere că a nins pe tot parcursul nopții, au acționat pe teren 19 utilaje dotate cu lamă și răspânditor, fiind consumate circa 123 tone sare și 68 tone nisip, a precizat Prefectura Suceava.


Intră acum și în grupul de