ISJ Suceava: Opt angajați ai unei grădinițe din Siret, confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2. Activitatea cu prezența fizică este suspendată la patru grupe ale grădiniței


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a anunțat, miercuri, că în județ au fost confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2 zece angajați, din care opt de la o grădiniță din Siret și cinci elevi.

Astfel, au fost confirmați cu infecție cu noul coronavirus doi profesori, unul de la Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava și altul de la Școala Gimnazială Crucea și patru educatori de la Grădinița cu Program Normal ”Luminița” Siret – structură a Școlii Gimnaziale ”Petru Mușat” Siret.

Totodată, au fost confirmați cu infecție și patru angajați, personal nedidactic, de la GPN ”Luminița” Siret – structură a Școlii Gimnaziale ”Petru Mușat” Siret.

ISJ Suceava arată că a fost confirmat cu infecție cu noul coronavirus un elev de la învățământul primar de la Școala Gimnazială nr. 4 Suceava, trei elevi de la învățământul gimnazial, respectiv Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava, Școala Gimnazială ”Ion Teodorescu” Cotârgași – structură a Liceului Tehnologic ”Nicolai Nanu” Broșteni și un elev de la învățământul liceal, respectiv Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava.

Activitatea cu prezența fizică este suspendată la o clasă de învățământ primar de la Școala Gimnazială nr. 4 Suceava, o clasă de învățământ gimnazial de la Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava și 4 grupe de învățământ preșcolar: GPN ”Luminița” Siret – structură a Școlii Gimnaziale ”Petru Mușat” Siret


Intră acum și în grupul de