ISJ Suceava: Trei elevi, din care un preșcolar, și doi angajați din învățământ, depistați cu infecție cu noul coronavirus. Activitatea didactică pentru trei clase continuă on line


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a anunțat că luni au fost depistate trei cazuri de infecție cu noul coronavirus la trei elevi suceveni și două cazuri la personal didactic auxiliar.

Astfel, au fost depistați cu infecție cu SARS-CoV-2 un copil de la învățământul preșcolar de la Grădinița cu Program Normal ”Țăndărică” din Suceava și doi elevi din învățământul primar, respectiv de la Școala Gimnazială ”Constantin Morariu” Pătrăuți și de la Școala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava

  Totodată, au fost depistați cu infecție cu noul coronavirus doi angajați din rândul personalului didactic auxiliar de la Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” din Suceava și de la Clubul Școlar Sportiv Gura Humorului.

ISJ Suceava arată că ținând cont de situația înregistrată, două clase de învățământ primar de la Școala Gimnazială ”Constantin Morariu” Pătrăuți și Școala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava și o grupă de grădiniță de la GPN ”Țăndărică” Suceava își vor continua activitatea online.


Intră acum și în grupul de