ISJ Suceava: Cinci angajați din învățământ și doi elevi, depistați cu infecție cu SARS-CoV-2. Trei clase și două grupe de grădiniță își suspendă activitatea cu prezența fizică


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a anunțat, marți, că a fost confirmată infecția cu SARS-CoV-2 la cinci angajați din învățământ și la doi elevi.

Potrivit sursei citate, au fost confirmați cu infecție cu noul coronavirus o educatoare de la Grădinița cu Program Prelungit  ”Prichindel” din Suceava, un învățător de la Liceul Tehnologic ”Iorgu V. Liteanu” Liteni, doi profesori de la învățământul gimnazial, unul de la Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava și altul de la Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” Grănicești precum și un angajat din rândul personalului didactic auxiliar de la Școala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului.

Cei doi elevi confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2 sunt din învățământul primar, unul de la Școala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava, iar al doilea de la  Școala Gimnazială ”Traian Popovici” Colacu – structură a Școlii Gimnaziale ”Dimitrie Gusti” Fundu Moldovei.

ISJ Suceava anunță că în următoarea perioadă vor suspenda activitatea cu prezența fizică trei clase de învățământ primar de la Școala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava, Școala Gimnazială ”Traian Popovici” Colacu – structură a Școlii Gimnaziale ”Dimitrie Gusti” Fundu Moldovei și Liceul Tehnologic ”Iorgu V. Liteanu” Liteni, precum și două grupe de grădiniță de la GPP ”Prichindel” Suceava


Intră acum și în grupul de