Acasă Actualitate ISJ Suceava: Șase angajați din învățământul sucevean, din care trei de la...

ISJ Suceava: Șase angajați din învățământul sucevean, din care trei de la o grădiniță din Vatra Dornei au fost confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2. Patru grupe de la grădinița din Vatra Dornei își suspendă activitatea cu prezență fizică


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Școlar al Județului Suceava a anunțat, joi, că șase angajați din învățământul sucevean au fost confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2.



Potrivit sursei citate e vorba de o educatoare de la Grădinița cu Program Prelungit ”Scufița Roșie” Vatra Dornei – structură a GPP ”Albă ca Zăpada” Vatra Dornei, doi învățători, unul de la Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava și unul de la Școala Gimnazială Bădeuți – structură a Școlii Gimnaziale Milișăuți, un profesor de la învățământul gimnazial de la Școala Gimnazială Milișăuți.

Totodată, au fost confirmați cu infecție un angajat din rândul personalului didactic auxiliar de la GPP ”Scufița Roșie” Vatra Dornei – structură a GPP ”Albă ca Zăpada” Vatra Dornei și un angajat din rândul personalului nedidactic de la GPP ”Scufița Roșie” Vatra Dornei – structură a GPP ”Albă ca Zăpada” Vatra Dornei.

ISJ Suceava precizează că patru grupe de grădiniță și trei clase își vor suspenda activitatea cu prezența fizică.

Astfel, este vorba de două clase de învățământ primar de la Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava, Școala Gimnazială Bădeuți – structură a Școlii Gimnaziale Milișăuți, patru grupe de grădiniță de la GPP ”Scufița Roșie” Vatra Dornei – structură a GPP ”Albă ca Zăpada” Vatra Dornei și o clasă de învățământ gimnazial de la Școala Gimnazială Bădeuți – structură a Școlii Gimnaziale Milișăuți


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version