ISJ Suceava: Alți trei elevi și patru angajați din învățământ confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a anunțat, vineri, că în ultimele 24 de ore a fost confirmată infecția cu SARS-CoV-2 la trei elevi și patru angajați din învățământul sucevean.

Astfel, s-a confirmat infecția cu noul coronavirus la un elev de la învățământul primar de la Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava și doi elevi din învățământul liceal, respectiv unul de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava și altul de la Liceul Tehnologic ”Ion Nistor” Vicovu de Sus.

Din cei patru angajați din învățământul sucevean confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2, două persoane fap parte din personalul didactic auxiliar, una de la  Școala Gimnazială ”Dimitrie Păcurariu” Șcheia și o alta de la Școala Gimnazială Milișăuți și două persoane din cadrul personalului nedidactic de la  Școala Gimnazială Drăgoiești.

ISJ Suceava a mai anunțat că se suspendă continuarea activității cu prezența fizică pentru două clase de învățământ primar, una de la Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava și cealaltă de la Școala Gimnazială Nr. 2 Baia – structură a Școlii Gimnaziale ”Nicolae Stoleru” Baia


Intră acum și în grupul de