ISJ Suceava: Alți doi elevi din Suceava și doi angajați din învățământ, confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2


Intră acum și în grupul de
FOTO: http://www.giurgiuveanul.ro

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a anunțat, luni, că doi elevi din municipiul Suceava și doi angajați din învățământ au fost confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2.

Astfel, au fost confirmați cu infecție cu noul coronavirus doi elevi de la învățământul primar, unul de la Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava și unul de la Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava.

Totodată, s-a confirmat infecția cu SARS-CoV-2 la o educatoare de la Grădinița cu Program Normal Milișăuți, structură a Școlii Gimnaziale Milișăuți și un angajat din cadrul personalului nedidactic de la Școala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava.

ISJ Suceava menționează că a fost dispusă suspendarea activității educaționale cu prezență fizică pentru o grupă de grădiniță de la GPN Milișăuți – structură a Școlii Gimnaziale Milișăuți, trei clase de învățământ primar de la Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava, Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava, Școala Gimnazială ”Liviu Suhar” Iacobeni unde învățătoarea este contact cu un caz confirmat cu Covid-19 și o clasă de învățământ liceal de la Liceul Tehnologic ” Ion Nistor” Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de