Incendiu in miez de noapte in localitatea Vulturesti


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de pompieri Fălticeni a intervenit marţi, la miezul nopţii cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui George Bogdan L., din satul Pleşeşti, comuna Vultureşti. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunţat la ora 23:55, iar la sosirea pompierilor ardeau acoperişul casei, construit pe structură din lemn, izolat termic cu vată minerală şi polistiren, cu învelitoare din ţiglă şi peretele interior al băii (construit din rigips), existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă (P+1+M).

Incendiul a fost lichidat la ora 02.45, în limitele găsite. Focul a distrus aproximativ 25 mp din acoperişul casei, 5 mp din peretele băii şi obiecte sanitare -cada din fibră de sticlă şi mic mobilier. De asemenea, s-au degradat 30 mp din tavan, lambriuri din lemn şi zugrăveala interioară, pagubele fiind estimate la 8.000 lei.

Din primele cercetări, a rezultat că incendiul a izbucnit prin efect termic, din cauza coşului de evacuare a fumului, neprotejat faţă de materialele combustibile.
Pompierii au salvat casa de locuit, în valoare de aproximativ 800.000 lei.


Intră acum și în grupul de