Ion Lungu anunță că iese iar la măturat în oraș: Unii mă ironizează, dar eu cred că este o acțiune civică


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că a început campania de curățenie a orașului și roagă toți sucevenii să se implice.

„Este o campanie de curățenie: Toți pentru curățenia orașului! Este o campanie în care mă implic personal. Este o tradiție să mătur pe străzile din oraș. Unii mă ironizează, dar eu cred că este o acțiune civică. E bine ca fiecare, în această perioadă, să se implice să avem un oraș cât mai curat”, a spus Lungu.

El a precizat că și în acest an se face această campanie de curățenie în mai multe etape.

Astfel campania a demarat de la 1 martie urmând ca până în 19 martie să fie realizată salubrizarea arterelor principale.

În perioada 22 martie-23 aprilie se va trece de mai multe ori prin toate cartierele din oraș, inclusiv Ițcani, Burdujeni-sat.

📺 Conferință de presă săptămânală la Primăria Municipiului Suceava

📺 Conferință de presă săptămânală la Primăria Municipiului Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 2 martie 2021

„Președinții asociațiilor de proprietari au primit acest desfășurător al campaniei și îi rog să se implice în această campanie de curățenie”, a spus primarul.

El a menționat că în ultima săptămână, 26-29 aprilie, campania se va concentra mai mult în jurul locașurilor de cult, zone de agrement, parcuri, astfel încât până la Sărbătorile Pascale orașul să fie cât mai frumos, cât mai îngrijit.

Primarul a subliniat că Primăria Suceava are obligația să facă această curățenie, iar cetățenii să păstreze curățenia în oraș.

Ion Lungu a precizat că în această campanie se va face și salubrizarea Parcului Șipote, a aleilor de acces, dar și se va repara iluminatul public din zonă.


Intră acum și în grupul de