Acasă Actualitate Politistii suceveni si planul de actiune… „Siguranta”

Politistii suceveni si planul de actiune… „Siguranta”


Intră acum și în grupul de

În noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii suceveni au pus în aplicare un plan comun de acţiune numit „Siguranţa”. Astfel, la nivelul judeţului Suceava s-au desfăşurat mai multe acţiuni în sistem integrat la care au participat efective ale Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Suceava, Jandarmeriei Suceava şi Poliţiei de Frontieră Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, prin asigurarea interoperabilităţii structurilor implicate, pe timpul desfăşurării acţiunilor specifice pe linie de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, poliţie transporturi, investigarea fraudelor, arme şi substanţe periculoase, traficul de migranţi, etc. s-a urmărit prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional.



Astfel, în intervalul orar 20:00 – 01:00, 174 de efective, din care 122 de poliţişti, 42 de jandarmi şi 10 alte forţe au organizat şi desfăşurat 37 de acţiuni punctuale.
Aceştia au constatat 9 de infracţiuni, dintre care 7 în flagrant, fiind depistaţi totodată 9 suspecţi de infracţiuni.

De asemenea, au aplicat 232 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 41.695 de lei. Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de 1.900 lei.
În cadrul acţiunii, pe raza oraşului Vicovu de Sus, a fost depistat în trafic C. Beniamin, de 18 ani din oraşul Vicovu de Sus care conducea pe drumurile publice un autoturism înmatriculat în străinătate, fără a poseda permis de conducere. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.

Un alt exemplu dat de IPJ Suceava este cel înregistrat pe raza localităţii Dumbrăveni, în jurul orelor 23.00 unde au fost identificaţi P. Constantin şi B. Constantin, ambii din comuna Dumbrăveni, suspecţi de comiterea unui furt la data de 12 martie 2010, pe raza localităţii de domiciliu, din locuinţa lui N. Ciprian. De la acesta au sustras un computer în valoare de 1.400 lei. Prejudiciul a fost recuperat prin restituirea bunurilor. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi violare de domiciliu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version