Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila: Guvernul are soluții financiare și tehnice pentru ca Palatul Administrativ să fie reclădit


Intră acum și în grupul de

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a declarat, vineri, după ce a inspectat Palatul Administrativ din Suceava afectat de incendiu a spus că a ținut să vină să vadă pentru că este altceva să vezi la televizor sau din hârtii și altceva să vezi la fața locului.

„Acest moment nefericit, dar orice moment din acesta nefericit trebuie să ne îndemne să fim solidari și să acordăm sprijin”, a declarat ministrul.

El a spus că sprijinul este pentru comunitatea locală care are nevoie de această clădire care este și monument istoric.

Ministrul dezvoltării primit cu “proteste” la Suceava

Ministrul dezvoltării primit cu “proteste” la Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Vineri, 12 martie 2021

„Încă din prima zi când am avut o convorbire telefonică cu președintele Flutur l-am asigurat că Guvernul are soluții financiare și tehnice pentru ca acest Palat Administrativ să fie reclădit. Până la urmă este o reclădire pe partea superioară”, a spus Cseke Attila.

El a menționat că se așteaptă expertiză tehnică și că apoi se vor vedea care sunt soluțiile tehnice și care sunt resursele financiare necesare.

„Prin Compania Națională de Investiții- avem legea bugetului de stat în vigoare- vom găsi soluții financiare pentru ca lucrările să demareze foarte rapid și Palatul Administrativ din Suceava să redevină ceea ce a fost în frumusețea lui de dinainte”, a declarat Cseke Attila.


Intră acum și în grupul de