ISJ Suceava: Patru elevi de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni și șase angajați din învățământul sucevean, confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a anunțat, vineri, că patru elevi și șase angajați din învățământul sucevean au fost confirmați cu infecție cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore.

Astfel, sursa citată arată că au fost confirmați cu infecție cu noul coronavirus patru elevi din învățământul liceal de la Colegiul Tehnic ”Mihai Băcescu” Fălticeni.

Totodată, s-a confirmat infecția cu SARS-CoV-2 pentru un cadru didactic din învățământul preșcolar de la Școala Gimnazială ”Vasile Tomegea” Boroaia, un profesor din învățământul primar de la Școala Gimnazială ”Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc, trei profesori din învățământul gimnazial de la Școala Gimnazială Măriței, Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” Grănicești și Liceul Tehnologic ”Iorgu V. Liteanu” Liteni și un angajat din rândul personalului didactic auxiliar de la Școala Postliceală Sanitară Suceava.

ISJ Suceava a dispus suspendarea activităților didactice cu prezența fizică pentru o clasă din învățământul primar de la Școala Gimnazială ”Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc, pentru două clase din învățământul gimnazial de la Liceul Tehnologic ”Iorgu V. Liteanu” Liteni și două clase din învățământul liceal de la Colegiul Tehnic ”Mihai Băcescu” Fălticeni.


Intră acum și în grupul de