Tigari ascunse in canistre


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit 240 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, ce erau ascunse în două canistre din plastic. Potrivit IJPF Suceava, joi, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca „Dacia”, G. Gheorghe, în vârstă de 39 de ani. În urma verificării amănunţite efectuate de poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali, asupra acestuia, bagajelor şi mijlocului de transport, s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în două canistre din plastic, 240 pachete de ţigări marca „Classic” de provenienţă ucraineană.

Bunurile, în valoare de 982 lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către vameşi, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5000 lei.

Totodată autoturismul marca „Dacia ” a fost indisponibilizat până la achitarea amenzii contravenţionale.

În aceeaşi zi, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit în autoturismele a doi cetăţeni din judeţul Botoşani, peste 400 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, ce erau ascunse sub banchetele din spate.

Şi în aceste cazuri ţigările în valoare de 1661 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar cei doi şoferi amendaţi contravenţional cu amendă în valoare de 5000 lei fiecare.


Intră acum și în grupul de