Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță că aplicația EcoRide pentru închirierea trotinetelor electrice poate fi deja descărcată și că așteaptă de la suceveni sugestii pentru îmbunătățirea regulamentului de folosire


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat că municipalitatea suceveană se pregătește pentru a implementa serviciul de închiriere trotinete electrice și că aplicația Suceava EcoRide necesară pentru acest serviciu este pregătită și poate fi descărcată din App Store sau Google Play.

Harșovschi a transmis că Regulamentul pentru închirierea trotinetelor electrice va fi supus aprobării în ședința de Consiliu Local din data de 25 martie și poate fi accesat la http://primariasv.ro/portal/suceava/portal.nsf/AllByUNID….

Viceprimarul îndeamnă sucevenii să vină cu idei și propuneri de îmbunătățire a regulamentului propus spre aprobare.

Lucian Harșovschi arată că sucevenii vor avea acces la 50 de trotinete electrice și 80 de standuri de încărcare, ce sunt amplasate în 12 locații, respectiv Primărie – Bulevardul 1 Mai; Centru – Piața 22 Decembrie – Str. Nicolae Bălcescu; Burdujeni – Parcul Copilului, zona Moldova – Str. Calea Burdujeni; Cetatea de Scaun a Sucevei – Str. Parcului; Obcini – Spațiu de joacă – Str. Victoriei; Curcubeu – parcare Dorna, lângă Banca Transilvania – B-dul. George Enescu; Centrul de Tradiții – Str. Universității; Mărășești – Parc Mărășești –  Str. Mărăști; Bucovina – Magazin Bucovina – Str. Ștefan cel Mare; Parc Central – Între BCR și Parchet – Str. Ștefan cel Mare; Centrul Cultural al Municipiului Suceava – Str. Mihai Eminescu; Zona Agrement “Tătărași” – Str. Roma.

Tarifele vor fi de 50 de bani pentru pornire și 40 de bani/minut. În cazul în care utilizatorul parchează trotineta în stand, se aplică o reducere, ajungând la 30 de bani/minut.


Intră acum și în grupul de