ISJ Suceava: Șase angajați din învățământ au fost confirmați cu infecție cu noul coronavirus


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a anunțat, luni, că încă șase angajați din învățământul sucevean au fost confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2.

Astfel, potrivit sursei citate, s-a confirmat infecția cu noul coronavirus pentru un un profesor din învățământul preșcolar de la Școala Gimnazială ”Constantin Tomescu” Pleșești și un profesor din învățământul primar de la Școala Gimnazială ”Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc.

Totodată, au fost depistați cu SARS-CoV-2 și doi profesori din învățământul gimnazial, unul de laȘcoala Gimnazială Sadova și unul de la Școala Gimnazială ”Vornicu Simion Tăutu” Comănești, un  profesor din învățământul liceal și profesional de la Colegiul ”Vasile Lovinescu” Fălticeni și un angajat din rândul personalului didactic auxiliar de la Colegiul Tehnic ”Petru Mușat” Suceava.

ISJ Suceava a dispus suspendarea activităților cu prezența fizică pentru o clasă din învățământul primar de la Școala Gimnazială ”Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc și o grupă de grădiniță de la Școala Gimnazială ”Constantin Tomescu” Pleșești


Intră acum și în grupul de