Lucrările de la Palatul Administrativ continuă cu consolidarea frontonului pe care se află aplicată stema Bucovinei


Intră acum și în grupul de

Lucrările de limitare a pagubelor la clădirea Palatului Administrativ continuă prin consolidarea calcanului (frontonului) pe care se află aplicată stema Bucovinei și care a fost în pericol să se prăbușească neavând nicio susținere.

Totodată, la Palatul Administrativ din Suceava se lucrează la șarpanta provizorie pentru a ocroti de intemperii clădirea.

Clădirea este în prezent expertizată tehnic și urmează să se stabilească valoarea pagubelor generate de incendiu și de apa care s-a scurs în aproape toate încăperile.

În 26 martie este termenul stabilit prin contract până la care se va face expertiza tehnică pentru Palatul Administrativ.

Săptămâna trecută o primă echipă de specialiști a fost convocată pentru a se stabili tema de proiectare, document care va trebui depus alături de expertizele tehnice în vederea obținerii finanțării guvernamentale pentru reabilitarea clădirii.

Deocamdată nu au fost făcute estimări bazate pe soluții constructive privind suma necesară refacerii Clădirii Palatului Administrativ.  


Intră acum și în grupul de