LIVE// Mai mulți suceveni s-au adunat în fața Palatului Administrativ pentru a protesta față de „restricțiile stupide”: Îndată vor stabili și când să ne culcăm


Intră acum și în grupul de

Mai mulți suceveni s-au adunat, luni după amiaza, în fața Palatului Administrativ pentru a protesta față de restricțiile impuse, despre care au spus că „sunt stupide”.

Unul dintre protestatari a arătat că măsurile privind reducerea programelor magazinelor nu va face decât să le aglomereze în orele în care vor fi deschise.

„Toți trebuie să se aglomereze. În loc să diminuezi traficul, îl faci să fie mai mult”, a spus protestatarul.

El a arătat că nici restricțiile pe timp de noapte nu sunt acceptabile și că e nevoit să facă declarație pentru fiecare ieșire din curte.

La Suceava nu se prea “protestează”

La Suceava nu se prea “protestează” !!

Publicată de NewsBucovina.ro pe Luni, 29 martie 2021

„Nu se mai poate așa. Trebuie să schimbăm ceva. Îndată vor stabili și când ne culcăm și când să stingem lumina”, a continuat acesta.

Alt participant a spus că a ieșit la acest protest pentru recâștigarea libertății.

„De mii de ani ne dorim libertatea”, a declarat protestatarul.

Un sucevean a subliniat că cei care protestează nu sunt împotriva vaccinării sau a măsurilor de protecție, ci împotriva măsurilor aberante.

„Oricine face un exercițiu de logică își dă seama că e o mare prostie. Destul ne fură și fac măgării și să ne lase libertatea de circulație”, a spus acesta.


Intră acum și în grupul de