Acasă Actualitate Doi morti si trei raniti la Dolhesti, dupa ce un tren personal...

Doi morti si trei raniti la Dolhesti, dupa ce un tren personal a lovit o masina


Intră acum și în grupul de

Un cumplit accident a avut loc marţi în jurul prânzului, după ce un tren a spulberat un autoturism în care se aflau 5 persoane, la o trecere peste calea ferată între Valea Bourei şi Dolheşti. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava accidentul a fost anunţat la ora 13:38 astfel că, Detaşamentul de pompieri Fălticeni a fost solicitat să intervină.

„În urma coliziunii, dintre o garnitură de tren transport persoane şi un autoturism marca Audi, în care se aflau 5 călători, a rezultat vătămarea acestora şi încarcerarea uneia dintre ele” a precizat cpt Dan Baltaru, din cadrul ISU „Bucovina”.



Acesta a adăugat că s-au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri -deconectarea bornelor de la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi, pompierii au acordat primul ajutor medical victimelor, le-au transportat la ambulanţe S.A.J., concomitent cu descarcerarea persoanei imobilizate şi eliberarea căii de rulare feroviară care a rămas blocată de autoturism.

Au decedat P. I. în vârstă de cca. 37 ani, P. I., de cca. 35 ani iar P. G., de cca. 70 ani, P. E., de cca. 65 ani şi M. A. de cca. 45 ani sunt răniţi.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version