De Ziua Instituției Prefectului, Iulian Cimpoeșu transmite urări foștilor prefecți și subprefecți de Suceava


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Iulian Cimpoeșu, a transmis, vineri, de Ziua Instituției Prefectului, urări foștilor prefecți și subprefecți de Suceava, dar și actualilor și foștilor angajați ai Prefecturii.

Într-un comunicat de presă, prefectul de Suceava arată că ziua de 2 aprilie a fost declarată „Ziua Instituției Prefectului”.

Instituția Prefectului, care prin intermediul prefectului este reprezentatul Guvernului în teritoriu, reprezintă garantul respectării legii și a ordinii publice la nivel local, este conducătorul serviciilor publice deconcentrate, facilitator al dialogului între cetățeni, instituții și organizații cu scopul identificării și susținerii inițiativelor și parteneriatelor publice care să contribuie la dezvoltarea județului în toate sectoarele de activitate.

„Cu această ocazie adresez tuturor celor care au condus această instituție, prefecți şi subprefecți, foşti angajați, urări de sănătate, bucurii şi împliniri!

Totodată, țin să mulțumesc în mod deosebit actualului colectiv care a dat dovadă de implicare, corectitudine şi profesionalism chiar şi în cele mai dificile momente pe care le-am trăit în ultima perioadă.

La mulți ani, dragi colegi!”

Iulian CIMPOEȘU, prefectul județului Suceava.


Intră acum și în grupul de