Mașină care bloca accesul la un punct de colectare a deșeurilor, ridicată într-un sfert de oră de Poliția Locală. Viceprimarul Lucian Harșovschi: Dacă nu se ridica gunoiul era plin Facebook-ul că Primăria e de vină


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a avertizat, vineri, că mașinile care blochează accesul autovehiculelor care ridică deșeurile menajere vor fi ridicate și că o asemenea situație s-a întâmplat vineri dimineața.

„Dacă la 07:05 bloca accesul la punctul de colectare a deșeurilor, la 7:18, colegii de la Poliția Locală făceau procedurile de sancționare, ridicare și transportare a autovehicului”, a spus viceprimarul.

El a rugat din nou sucevenii să parcheze regulamentar mașinile și de a-și respecta vecinii, subliniind că acțiunile de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar continuă!

Viceprimarul a menționat că autospeciala de ridicat autovehicule va fi folosită pentru ca cetățenii să înțeleagă că regulile trebuie respectate.

„Dacă nu reușea să ridice gunoiul, acum facebook-ul era plin că primăria nu ridică la timp. Din păcate, astfel de cazuri nu sunt unice”, a transmis Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de