Vicepreședinte CJ, Cristi CREȚU: ”Se depun eforturi ca circulația pe DJ 209 C, la Moara, să revină la normal”


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PNL al CJ, Cristi CREȚU a anunțat că mai multe utilaje dar și muncitori au fost mobilizați pe drumul județean care face legătura între Suceava și groapa de gunoi de la Moara pentru a repune în funcțiune circulația rutieră după ce o benă care conținea câteva tone de deșeuri menajere s-a desprins de pe platforma ce o transporta către groapa de gunoi și s-a răsturnat pe contra-sens.

”Am discutat cu cei responsabili de la firma care realiza transportul și din informațiile mele au fost deja disponibilizate forțe suficiente care să lucreze pentru readucerea lucrurilor la normal. Este regretabil ce s-a întâmplat acolo. Vom analiza împreună cu firma transportatoare motivele care au condus la acest incident”, a declarat pentru NewsBucovina, vicepreședintele CJ Suceava.

Cristi Crețu și-a exprimat optimismul cu privire la reluarea circulației în condiții optime până în seara zilei de sâmbătă.

”Știu că se lucrează și că se depun eforturi ca la Liteni/Moara circulația rutieră să revină la normal iar deșeurile care s-au răsturnat la marginea drumului să fie strânse și duse la groapa de gunoi”, a mai spus Cristi Crețu.

Reamintim că remorca unui camion care transporta deșeuri s-a răsturnat, sâmbătă dimineața, pe drumul județean DJ 209 C în zona comunei Moara, satul LITENI, pe traseul spre Depozitul ecologic de deșeuri Moara.

Potrivit șoferului, norocul a fost  că nu venea nicio mașină din sensul opus, iar mașinile din spate erau la distanță apreciabilă.


Intră acum și în grupul de