Managerul SJU Suceava, dr. Alexandru Calancea, transmite un mesaj de încredere către suceveni în criza pandemică: Suceava a renăscut și va începe să strălucească


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului Județean de Urgență Suceava, dr. Alexandru Calancea, a transmis, luni, un mesaj încurajator sucevenilor privind gestionarea crizei pandemice, arătând că județul va începe în cel mai scrut timp să strălucească.

„Suntem atât de puternici pe cât suntem de uniţi şi atât de slabi, pe cât suntem de dezbinaţi…

Suceava şi-a învăţat lecţia dură a acestei pandemii, a renăscut, și-a adunat ultimele forțe, a făcut front comun cu autorităţile, dar cel mai important a beneficiat de înţelegerea, perseverenţa şi spiritul de sacrificiu a întregii populaţii a judeţului.

Chiar dacă lupta nu s-a încheiat, doresc să mulţumesc tuturor celor implicaţi în gestionarea acestei crize, tuturor sucevenilor, asigurându-vă în acelaşi timp de implicarea totală a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul loan cel Nou„ Suceava, a tuturor cadrelor medicale din judeţ, astfel încât, în cel mai scurt timp Suceava să strălucească”, a transmis managerul SJU Suceava, dr. Alexandru Calancea.

Mesajul managerului SJU Suceava vine la împlinirea unui an de când municipiul Suceava și localitățile limitrofe au fost timp de șase săptămâni în carantină dar și după ce timp de două săptămâni în județul Suceava se înregistrează cea mai mică rată de infectare cu SARS-CoV-2 din țară și se menține de mai multe zile cu o rată de infectare sub un caz la mia de locuitori.


Intră acum și în grupul de