Arhitectul Sînziana Râșca și Alin Opincaru, votați reprezentanți ai societății civile în comisia care va stabili tema de proiect pentru modernizarea Parcului Șipote


Intră acum și în grupul de

Arhitectul Sînziana Râșca și președintele Uniunii pentru Bucovina, Alin Opincaru, au fost desemnați, prin vot, reprezentanți ai societății civile în comisia care va stabili tema de proiectare pentru modernizarea Parcului Șipote.

Un număr de 2502 suceveni și-au exprimat votul on line pentru unul dintre candidații propuși pe două secțiuni, genul feminin și genul masculin.

Sânziana Râșca, arhitect specializat în design sustenabil și planificare urbană cu focus pe transport public, activă în mediul ONG în ultimii 23 de ani și care a structurat o listă de idei pentru modificări ale proiectului propus inițial în faza de consultare publică, în colaborare cu societatea civilă din Suceava, trimisă ulterior către Primăria Suceava, a fost votată de 49, 7 la sută dintre participanți în timp ce Alin Opincaru de 46,6 la sută.

La secțiunea candidaților bărbați, următorul clasat, activistul civic Andrei Bacoș s-a clasat al doilea cu 45,4 la sută din voturi.

La secțiunea femei, pe locul al doilea s-a clasat fostul președinte al Asociației „Salvați Copiii” Suceava, Camelia Iordache, cu 26,6 la sută din voturi.

La propunerea consilierului local Angela Zarojanu Consiliul Local Suceava a aprobat ca societatea civilă să aibă doi reprezentanți în această comisie tehnică.


Intră acum și în grupul de