Amenzi de peste 200.000 lei și 72 permise reținute într-o acțiune de weekend pe șoselele din județul Suceava. Cele mai frecvente încălcări sunt nerespectarea limitei de viteză și depășiri neregulamentare


Intră acum și în grupul de

Serviciul Rutier Suceava a organizat din nou o acțiune pentru depistarea șoferilor care conduc cu exces de viteză și celor care efectuează depășiri neregulamentare.

Astfel, în perioada 16-18 aprilie, polițiștii au aplicat în total 560 de amenzi în valoare de 205.900 lei.

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru viteză – 323. Alte 51 de amenzi vor fi plătite de șoferii care nu au folosit centura de siguranță, iar 18 – de cei care au efectuat depășiri neregulamentare. Restul amenzilor au fost aplicate pentru alte abateri.

În același timp, au fost reținute 72 permise de conducere. Și în acest caz nerespectarea limitei de viteză reprezintă cea mai frecventă încălcarea. Concret, 45 de șoferi vitezomani au fost lăsați fără permise, alături de alți 18 care au efectuat depășiri neregulamentare.

Totodată, polițiștii au reținut 15 certificate de înmatriculare și au constatat două infracțiuni, respectiv conducerea sub influența alcoolului și conducerea fără permis.

Șoferul care a condus băut a fost depistat duminică pe Dj 177A, pe raza localității Stulpicani. El conducea având 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Intră acum și în grupul de