Se redeschid santierele din oras (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Odată cu trecerea sărbătorilor pascale, şantierele, cu care locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ s-au obişnuit încă de anul trecut, se redeschid în forţă.

Conducerea Primăriei Suceava spune că lucrările la programul ISPA de înlocuire a conductelor pentru apă şi canalizare vor fi reluate de joi sau cel târziu vineri, iar în cel mai scurt timp vor fi efectuate noi restricţii de circulaţie pe străzile din municipiu.

„Cel mai curând se vor pune restricţii din nou în centrul oraşului, pe străzile Mirăuţi şi Petru Rareş, dar şi pe Calea Unirii. Sunt lucrări pe care nu le-am dat voie să le înceapă înainte de Paşti pentru a nu crea un disconfort şi mai mare, dar nu mai avem ce face. Trebuie să ne sacrificăm din nou”, a declarat primarul Ion Lungu în cadrul unei conferinţe de presă de miercuri.

Până la finele lunii aprilie, şi alte străzi din municipiu vor intra în blocaj total sau parţial pentru demararea lucrărilor, dar edilul-şef sucevean promite că de acum vor fi organizate comandamente mult mai serioase şi mai dese, chiar zilnic dacă trebuie.

„Voi organiza comandamente şi zilnic dacă trebuie şi vor fi de două feluri, unul pentru stabilirea şi respectarea graficului de lucrări, iar al doilea pentru refacerea străzilor acolo unde lucrările s-au finalizat şi se poate efectua acest lucru”, a conchis Lungu.


Intră acum și în grupul de