Președintele ANRSPS i-a oferit prefectului de Suceava, Iulian Cimpoeșu, o plachetă aniversară cu ocazia împlinirii a 88 ani de la „Organizarea națiunii și teritoriului pentru timp de război”


Intră acum și în grupul de

Președintele Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, Gheorghe Alecsei, a oferit o plachetă aniversară prefectului județului Suceava, Iulian Cimpoeșu. Diploma a fost oferită „în semn de prețuire și respect pentru disponibilitatea și sprijinul acordat activității desfășurate de Structura Teritorială pentru Probleme Speciale a județului Suceava”, arată Prefectura Suceava într-un comunicat de presă emis marți, 27 aprilie.

La rândul său, Iulian Cimpoeșu l-a asigurat pe șeful STPS Suceava, lt.col. Florin Crăciun „de aceeași disponibilitate și deschidere ca și până acum, având în vedere că prefectul, în calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu, este cel care asigură organizarea, coordonarea și conducerea activităților de pregătire a economiei și a teritoriului pentru apărare din județ și le-a urat succes în activitate și un călduros «La mulți ani!» tuturor celor care își desfășoară activitatea în Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale”, precizează sursa citată.

De menționat că astăzi Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale sărbătorește 88 de ani de la prima atestare documentară.

Semnificația deosebită a acestei zile este conferită de promulgarea primului act normativ în domeniu, „Legea asupra organizării națiunii și teritoriului pentru timp de război”, publicată în Monitorul Oficial nr. 96 din 27 aprilie 1933.


Intră acum și în grupul de