Șefa Gărzii de Mediu Suceava s-a ținut de promisiunea făcută News Bucovina: Pădurea Adâncata a fost ecologizată. În 15 mai Adriana Iordache participă alături de suceveni la ecologizarea Parcului Șipote


Intră acum și în grupul de

Șefa Gărzii de Mediu Suceava, Adriana Iordache, a soluționat în câteva zile problema sesizată, vineri, în emisiunea Analiza de Seară de la News Bucovina privind situația din Pădurea Adâncata unde au fost depozitate cantități importante de deșeuri.

În cadrul emisiunii șefa Gărzii de Mediu Suceava a aflat că în Pădurea Adâncata sunt depozitate deșeuri și că activistul civic Andrei Bacoș organizează în 15 mai o acțiune de ecologizare în trei zone cu vegetație forestieră, respectiv în Pădurea Zamca, în Parcul Șipote și în Pădurea Adâncata.

Adriana Iordache a spus că se va implica alături de comisari ai Gărzii de Mediu Suceava în acțiunea de ecologizare din 15 mai, dar a promis că până atunci Pădurea Adâncata va fi curățată de deșeuri.

Ea a amintit că Pădurea Adâncata este în responsabilitatea Ocolului Silvic și că această structură riscă amenzi.

Șeful Gărzii de Mediu Suceava a declarat, marți, pentru News Bucovina, că în cursul zilei de luni a fost în zona respectivă și că a stabilit măsuri cu administratorul pădurii ca până săptămâna viitoare zona să fie ecologizată.

„Au organizat astăzi o acțiune de ecologizare la care au participat angajați silvici și ai Primăriei Adâncata. Au fost strâși 700 de saci de deșeuri care urmează să-i predea unei firme specializate”, a spus Adriana Iordache.

Mai mult, ea a arătat că Ocolul Silvic Adâncata a luat decizia de a monta panouri indicatoare și vor fi amplasate și camere de supraveghere a zonei.

Imaginile sunt preluate înainte de ecologizarea zonei


Intră acum și în grupul de