Avea tigari de contrabanda in loc de medicamente in trusa de prim-ajutor


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din P.T.F. Siret, au depistat în autoturismul unui cetăţean din Suceava, 300 de pachete de ţigări ce erau ascunse între masca din faţă şi radiator, în trusa medicală, în cotiera dintre scaunele din faţă şi în masca schimbătorului de viteză. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, comisar Ilie Poroch-Seriţan, luni, la P.T.F. Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca „Volkswagen”, G. Nicolae, în vârstă de 36 de ani.

Frontieriştii au controlat documentele de călătorie apoi au trecut la verificarea maşinii, astfel au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, între masca din faţă şi radiator, în trusa medicală în cotiera dintre scaunele din faţă şi în masca schimbătorului de viteză, un număr de 300 pachete de ţigări marca „Jing Ling”, de provenienţă ucraineană.

Bărbatul a declarat echipei de control că a cumpărat ţigările din Ucraina şi intenţiona să le comercializeze pe piaţa neagră din România, în vederea obţinerii de profit ilicit.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 1.200 lei, a fost reţinută în vederea confiscării de către organele vamale, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.


Intră acum și în grupul de