Patru dosare de urmarire penala confirmate de Parchet


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a confirmat marţi, rezoluţiile de începere a urmăririi penale în patru dosare propuse de I.P.J. Suceava. Potrivit IPJ Suceava, unul dintre dosare este întocmit faţă de T. Marius, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „înşelăciune”. Acesta, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Hînţeşti, a emis în favoarea altei societăţi din Piteşti, 3 bilete la ordin în valoare de 6270,49 lei fără a avea disponibil în cont şi în timp ce se afla în interdicţie bancară de plată.

Un dosar de urmărire penală a fost întocmit pe numele lui H. Cristian, tot pentru comiterea infracţiunii de „înşelăciune”. Suspectul l-a înşelat pe B. Florin în timpul încheierii unui contract de împrumut, prejudiciul cauzat fiind de 10.000 lei.

Suceveanul S. Stelian, de 47 ani este urmărit penal pentru infracţiuniea de „evaziune fiscală”. În calitate de asociat şi administrator la o societate din Suceava ce are ca obiect de activitate transporturile de mărfuri, nu a dispus evidenţierea în contabilitate a 4 curse efectuate în perioada mai – septembrie 2009 pentru diverşi beneficiari, cauzând bugetului de stat un prejudiciu de 1.562,20 lei. În timpul efectuării cercetărilor prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Şi nu în ultimul rând s-a început urmărirea penală, propusă pentru B. Trifan, de 52 ani, din municipiul Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „emitere de file CEC fără completarea elementelor esenţiale”. Acesta a emis în numele unei societăţi comerciale din Şcheia, în perioada mai -iunie 2009, o filă CEC, în alb, necompletată, doar semnată, beneficiar fiind o societate din Suceava. Ulterior, deoarece firma figura cu o datorie neachitată în valoare de 8.389,10 lei, instrumentul de plată a fost completat cu data de 16.11.2009 şi introdus la plată, fiind refuzat din lipsă totală de disponibil.


Intră acum și în grupul de