S-a ales cu o amenda mai mare decat contravaloarea tigarilor de contrabanda


Intră acum și în grupul de

Frontieriştii şi vameşii din P.T.F. Siret, au descoperit în autoturismul unui sucevean, între bancheta din spate şi boxa audio din portbagaj, 1050 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană ce urmau să fie comercializate pe piaţa neagră în vederea obţinerii de profit. Potrivit IJPF Suceava, miercuri, la P.T.F. Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca „BMW”, S. Marian, în vârstă de 27 de ani, domiciliat în localitatea Dărmăneşti, judeţul Suceava.

La verificarea mijlocului de transport s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, între bancheta din spate şi boxa audio din portbagaj, un număr de 1050 pachete de ţigări marca „ Pall Mall”, de provenienţă ucraineană.

Tânărul a declarat echipei de control că a cumpărat ţigările din Ucraina şi intenţiona să le comercializeze în România, în vederea obţinerii de profit ilicit.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 4.374 lei, a fost reţinută în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.


Intră acum și în grupul de