Premierul Florin Cîțu este așteptat vineri în județul Suceava la o întâlnire cu reprezentanți ai HoReCa. El ar urma să ajungă și la maratonul vaccinării de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare”


Intră acum și în grupul de

Premierul României, Florin Cîțu, este așteptat să efectueze, vineri, o vizită de lucru în județul Suceava.

Potrivit unor surse politice, premierul urmează să vizioneze lucrările care se execută la modernizarea drumurilor județene care fac parte din proiectul cu finanțare europeană de pe axa Suceava-Iași.

Totodată, la Gura Humorului, Florin Cîțu ar urma să poarte discuții cu reprezentanți ai industriei de ospitalitate, HoReCa.

În cadrul vizitei premierul ar putea vizita și un centru de vaccinare, fiind pregătit în acest sens centrul organizat de Primăria Suceava din sala de sport a Colegiului Național „Ștefan cel Mare” unde, de vineri până duminică se desfășoară un „maraton al vaccinării”.

Județul Suceava are în prezent cea mai mică rată de vaccinare din țară, iar oficialii încearcă să impulsioneze sucevenii să se imunizeze cu unul dintre vaccinurile agreate de Agenția Europeană a Medicamentului, respectiv Pfizer BionThec, Moderna, Astra Zeneca sau Johnson & Johnson.


Intră acum și în grupul de