Mopedist si biciclist, cu rani grave la cap


Intră acum și în grupul de

Doi bărbaţi au ajuns sâmbătă, la spital cu răni grave la cap, unul după ce a căzut cu mopedul iar altul cu bicicleta. Potrivit IPJ Suceava, la ora 21.30, pe DJ 209C pe raza comunei Şcheia, C. Vasile, de 45 ani, din comuna Stroieşti, în timp ce se deplasa cu mopedul proprietate personală, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ieşind în afara părţii carosabile. Acesta a fost găsit de C. Aurel, din comuna Şcheia, care se deplasa spre domiciliu şi care a sesizat SNUAU 112.

Bărbatul a fost transportat la spital unde a fost diagnosticat cu „T.C.C., comă grad 3, contuzie cerebrală severă”, și i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu câteva ore mai devreme, la ora 17.05, Spitalul Judeţean Suceava a sesizat faptul că a fost internat la această unitate A. Vasile, de 57 ani, din comuna Adâncata, care a fost victima unei autoaccidentări. Din verificări s-a stabilit că bărbatul, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DJ 291A, pe raza comunei Adâncata, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a căzut pe carosabil.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a biciclistului, care a fost transportat la spital cu diagnosticul „contuzie craniană, plagă fronto-temporală dreapta, observaţie comoţie cerebrală”, și acestuia fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de