Prefectura Suceava: Nouă cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în județul Suceava în ultimele 24 de ore. Rata de infectare în județ este de 0,27 cazuri la mie, iar în municipiul Suceava de 0,24 la mie. Șaru Dornei a intrat în „zona roșie”. În „zona galbenă” sunt Dorna Arini, Fântâna Mare și Panaci


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a transmis, duminică, o situație analitică privind evoluția pandemiei cu noul coronavirus în județul Suceava.

Astfel, potrivit datelor prezentate, în ultimele 24 de ore au fost confirmate în județul Suceava 9 cazuri de infecție la 730 de teste efectuate.

În municipiul Suceava nu a mai fost confirmat niciun nou caz de infecție cu SARS-CoV-2, rata de infectare fiind de 0,24 de cazuri la mia de locuitori.

În județ comuna Șaru Dornei a intrat în zona roșie, având o rată de infectare de 3,33 cazuri la mia de locuitori în timp ce în „zona galbenă” sunt Dorna Arini, Fântâna Mare și Panaci.

În spitalele din județ erau internați, duminică dimineața, 90 de pacienți Covid-19 din care 53 în Spitalul Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de