Detaliile accidentului de la Poiana Stampei: Un tânăr din Cluj Napoca a condus un Maserati cu viteză prea mare și într-o curbă s-a răsturnat cu mașina în afara șoselei


Intră acum și în grupul de

Trei tineri, doi din Cluj Napoca și unul din Bistrița, au murit sâmbătă seara într-un accident rutier produs în comuna suceveană Poiana Stampei.

Potrivit Poliției Suceava, la ora 23:11, Ionuț Mihai Moldovan (30 ani) din Cluj Napoca conducea un autoturism Maserati pe DN 17, comuna Poiana Stampei, dinspre Vatra Dornei către Bistrița, iar când a ajuns la km 124, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, din cauza vitezei excesive și neadaptată, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile pe partea stângă.

În urma accidentului a murit șoferul și încă doi tineri, Alexandru Peternel (24 ani) din Cluj Napoca și Bogdan Bodea (21 ani) din Bistrița, pasageri în autoturism.

În zonă au intervenit echipaje ale ISU din Suceava și Bistrița Năsăud care au extras victimele dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, au fost efectuate manevre de resuscitare, care însă nu au avut răspuns și a fost declarat decesul celor trei.

În acest caz Poliția Suceava a întocmit un dosar de cercetare penală pentru  „ucidere din culpă ”.


Intră acum și în grupul de