Gunoi de grajd adus în fața sediului APIA din Cajvana în semn de protest. Un căjvănean este cercetat penal pentru îngreunarea circulației pe drumul public


Intră acum și în grupul de

Un căjvănean care are mai multe neînțelegeri cu angajați ai APIA din orașul sucevean Cajvana a răsturnat bălegar în fața instituției pentru a-și exprima nemulțumirea.

Poliția orașului Cajvana a fost sesizată, duminică la prânz, prin 112, că o persoană a depozitat o cantitate considerabilă de gunoi de proveniență animală pe drumul public în fața clădirii APIA din orașul Cajvana.

Sediul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură are sediul în orașul Cajvana într-o clădire proprietate a Primăriei orașului Cajvana.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că pe fondul unor neînțelegeri cu angajații APIA Cajvana gestul a fost făcut de un localnic de 32 ani care a depozitat o cantitate semnificativă de gunoi de proveniență animală pe un segment din drumul public D.C. 43 localizat în fața instituției manifestându-și astfel nemulțumirile.

Segmentul de drum blocat a fost curățat de către reprezentanții Primăriei orașului Cajvana.

În acest caz Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a dispus efectuarea de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. de art. 339 alin. 3 din Codul penal și s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”.


Intră acum și în grupul de