Ion Lungu anunță că în curând vor fi organizate licitațiile pentru construcția Sălii Polivalente, dar și pentru baza sportivă cu teren de fotbal de dimensiuni UEFA

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, marți, că a purtat discuți la Compania Națională de Investiții în ceea ce privește cele două proiecte importante ale municipalității, respectiv Sala Polivalentă de 5.000 de locuri și Baza sportivă tip I cu teren de fotbal de dimensiuni UEFA.

În ceea ce privește Sala polivalentă, în prezent se lucrează la documentația pentru licitație .

El a adăugat că în ceea ce privește Baza sportivă a fost emis Ordinul de ministru nr.   692/17.05.2021  ce prevede actualizarea anexei de proiecte sportive, iar pasul următor este realizarea licitației.

Primarul a mai anunțat că a fost aprobată alocarea sumei de 8.469.222,60 lei de la Ministerul Dezvoltării pentru reabilitări locuințe rezidențiale prin programul guvernamental existent.

Mai mult, la Ministerul Finanțelor Publice a obținut hotărârea Comisiei de împrumuturi pentru municipiul Suceava cu ultimele modificări unde o sumă de 1,1 milioane de lei va fi folosită la finanțarea podului peste pârâul Cetății.

„Voi insista în continuare la guvern pentru realizarea proiectelor municipalității”, a menționat Ion Lungu.

loading...