Ion Lungu anunță că în curând vor fi organizate licitațiile pentru construcția Sălii Polivalente, dar și pentru baza sportivă cu teren de fotbal de dimensiuni UEFA


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, marți, că a purtat discuți la Compania Națională de Investiții în ceea ce privește cele două proiecte importante ale municipalității, respectiv Sala Polivalentă de 5.000 de locuri și Baza sportivă tip I cu teren de fotbal de dimensiuni UEFA.

În ceea ce privește Sala polivalentă, în prezent se lucrează la documentația pentru licitație .

El a adăugat că în ceea ce privește Baza sportivă a fost emis Ordinul de ministru nr.   692/17.05.2021  ce prevede actualizarea anexei de proiecte sportive, iar pasul următor este realizarea licitației.

Primarul a mai anunțat că a fost aprobată alocarea sumei de 8.469.222,60 lei de la Ministerul Dezvoltării pentru reabilitări locuințe rezidențiale prin programul guvernamental existent.

Mai mult, la Ministerul Finanțelor Publice a obținut hotărârea Comisiei de împrumuturi pentru municipiul Suceava cu ultimele modificări unde o sumă de 1,1 milioane de lei va fi folosită la finanțarea podului peste pârâul Cetății.

„Voi insista în continuare la guvern pentru realizarea proiectelor municipalității”, a menționat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de